Over wijzigingen doorgeven

Alle vragen

Alle antwoorden

Hier vindt u alle vragen en antwoorden over het doorgeven van wijzigingen.
Heeft u een vraag over een ander onderwerp? Kijkt u dan op de pagina: "overzicht alle vragen".

Vraag: Mijn persoonlijke gegevens kloppen niet. Kan ik die wijzigen?

Antwoord: Nee dat kan niet. Althans, niet bij ons. De persoonsgegevens zoals u die ziet hebben wij van uw pensioenuitvoerder ontvangen. Wilt u wijzigingen doorgeven, neem dan rechtstreeks contact op met uw pensioenuitvoerder.

Vraag: Mijn (mail)adres klopt niet. Kan ik dat wijzigen?

Antwoord: Nee dat kan niet. Althans, niet bij ons. Uw contactgegevens zoals woonadres en mailadres hebben wij van uw pensioenuitvoerder ontvangen. Wilt u wijzigingen doorgeven, neem dan rechtstreeks contact op met uw pensioenuitvoerder.

Vraag: Ik ben verhuisd. Hoe kan ik mijn adreswijziging doorgeven?

Antwoord: Wij krijgen uw gegevens van uw pensioenuitvoerder. U moet wijzigingen rechtstreeks doorgeven aan uw pensioenuitvoerder. Wij houden zelf geen adresregistratie bij van alle gepensioneerden. Een lijst van pensioenuitvoerders die via ons een Attestatie de Vita opvragen vindt u hier: lijst aangesloten pensioenuitvoerders.

Vraag: Ik heb een ander telefoonnummer. Kunt u dit wijzigen?

Antwoord: Wij krijgen uw gegevens van uw pensioenuitvoerder. U moet wijzigingen rechtstreeks doorgeven aan uw pensioenuitvoerder. Dit geldt ook voor uw telefoonnummer. Een lijst van pensioenuitvoerders die via ons een Attestatie de Vita opvragen vindt u hier: lijst aangesloten pensioenuitvoerders.

Vraag: De persoon aan wie u de Attestatie de Vita stuurt is overleden.

Antwoord: Als de begunstigde is overleden raden wij u aan contact op te nemen met de Pensioenuitvoerder zoals deze staat vermeld in onze mail/brief. Een lijst van pensioenuitvoerders die via ons een Attestatie de Vita opvragen vindt u hier: lijst aangesloten pensioenuitvoerders.

Vraag: Over wijzigingen - Hier is ruimte voor nog een vraag

Antwoord: Stel ons uw vraag en wij vullen de rubriek met veelgestelde vragen aan.

Naar het overzicht met vragen