Over uploaden

Alle vragen

Alle antwoorden

Hier vindt u alle vragen en antwoorden over uploaden.
Heeft u een vraag over een ander onderwerp? Kijkt u dan op de pagina: "overzicht alle vragen".

Vraag: Wat is uploaden?

Antwoord: Uploaden is een algemene computerterm voor het verzenden van bestanden of gegevens van het ene apparaat naar het andere apparaat. Als we het binnen deze website hebben over uploaden dan bedoelen we het verzenden van uw gedigitaliseerde Attestatie de Vita van uw eigen apparaat - bijvoorbeeld uw computer, tablet of smartphone - naar onze server. Hierdoor krijgen wij de beschikking over uw document en kunnen wij de beoordeling starten.

Vraag: Waar kan ik het document uploaden?

Antwoord: U kunt uw documenten alleen uploaden in uw beveiligde portaal. Kies in het menu voor "login" om naar uw portaal te gaan.

Voor meer informatie over het inloggen gaat u naar de pagina "over inloggen".

Vraag: Hoe selecteer ik mijn Attestatie de Vita?

Antwoord: Na het inloggen in uw portaal ziet u een vak met een afbeelding van een pijl naar boven. Zoiets als hier wordt getoond. Als u op deze afbeelding klikt dan wordt u gevraagd welke documenten u wilt uploaden. U kunt dan uw documenten selecteren op de manier waarop u gewend bent.

Vraag: De knop "documenten uploaden"

Antwoord: Nadat u in uw portaal de Attestatie de Vita heeft geselecteerd om te uploaden klikt u op de knop "documenten uploaden". Daarmee wordt het document of documenten naar ons verzonden. U bent nu bijna klaar. Het enige wat u nog moet doen is uw upload bevestigen.

Vraag: Hoe bevestigt u uw upload?

Antwoord: Als uw bestanden geüpload zijn dan moet u uw upload nog bevestigen. Dat is het signaal aan ons dat u klaar bent met het uploaden en dat wij kunnen beginnen met het beoordelen. Om uw upload(s) te bevestigen klikt u op de knop "Upload bevestigen". U krijgt een melding in uw scherm als dit is gelukt.

Vraag: Over uploaden - Hier is ruimte voor nog een vraag

Antwoord: Stel ons uw vraag en wij vullen de rubriek met veelgestelde vragen aan.

Naar het overzicht met vragen