Overige Vragen

Over al het andere

En alle antwoorden

Hier vindt u alle overige vragen en antwoorden.
Heeft u een vraag over een specifiek onderwerp? Kijkt u dan op de pagina: "overzicht alle vragen".

Vraag: Ik heb geen pensioen, maar ik ontving toch een mail?

Antwoord: Wij ontvingen uw persoonsgegevens van uw pensioenuitvoerder. Deze pensioenuitvoerder staat vermeld in de mail. Indien u geen pensioen van hen ontvangt verzoeken wij u contact met hen op te nemen. Voor de algemene contactgegevens van deze pensioenuitvoerder kijkt u op de pagina "overzicht aangesloten pensioenuitvoerders".

Vraag: Hoe lang bewaren jullie mijn gegevens?

Antwoord: Uw portaal is nog tot twee maanden na de ontvangst van uw Attestatie de Vita voor u toegankelijk. Daarna kunt u niet meer bij uw gegevens. Het dossier wordt door ons nog bewaard tot de wettelijke termijn van 5 jaar is verstreken. Daarna worden de gegevens verwijderd en vernietigd.

Vraag: Kan ik mijn oude dossier inzien?

Antwoord: Uw portaal is nog tot twee maanden na de ontvangst van uw Attestatie de Vita voor u toegankelijk. Daarna kunt u niet meer bij uw gegevens. Dossiers van vorige jaren zijn niet meer toegankelijk en kunnen niet meer worden bekeken.

Vraag: Welke pensioenuitvoerders zijn bij jullie aangesloten?

Antwoord: Voor een lijst met aangesloten pensioenuitvoerders kijkt u op de pagina "overzicht aangesloten pensioenuitvoerders". U vindt daar ook de contactgegevens van deze pensioenuitvoerders.

Vraag: Overig - Hier is ruimte voor nog een vraag

Antwoord: Stel ons uw vraag en wij vullen de rubriek met veelgestelde vragen aan.

Naar het overzicht met vragen