Het versturen van uw Attestatie de Vita

By airmail? Par Avion?

Gelukkig. Dat hoeft niet meer.

De tijd van luchtpost, "by airmail" en "par avion" is voorbij. U hoeft uw Attestatie de Vita niet meer met de post terug te sturen. U kunt het document - dat u in de vorige stap heeft gedigitaliseerd - eenvoudig met uw computer, tablet of smartphone digitaal aan ons versturen (uploaden).

Om dit uploaden zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij voor u een eigen portaal aangemaakt. Dit portaal is beveiligd met een code. Om toegang te krijgen tot uw portaal moet u inloggen met de code die wij u hebben toegestuurd.

In elke mail die u van ons ontvangt zit een knop waarmee u rechtstreeks in uw portaal terecht komt. Dat is de makkelijkste manier om in te loggen. U kunt ook handmatig inloggen met de code die u heeft ontvangen. Ga daarvoor naar de login pagina in de menubalk of klik op onderstaande knop. Houdt uw code bij de hand. Let op! Typ uw toegangscode exact over want deze is "hoofdlettergevoelig".

Eenmaal in het portaal wordt duidelijk uitgelegd hoe u de Attestatie de Vita kan uploaden. Nadat u het document op de juiste wijze heeft geüpload krijgt u daarvan op het scherm een bevestiging. Bovendien sturen wij u direct een bevestigingsmail na ontvangst. Deze ontvangt u normaal gesproken binnen 5 minuten.

Gebruik het portaal met een apparaat naar keuze

Computer

Tablet

Smartphone

Het portaal is zoals gezegd toegankelijk met een computer, maar ook met uw tablet of smartphone. Als u de Attestatie de Vita heeft gefotografeerd met uw tablet of smartphone is dit zelfs handiger. De juiste bestanden staan immers al op het goede apparaat.